Aktualni sat 15 sjednice Gradskog vijeća Grada Vodica

Legalizacija – iznos uplaćenih sredstava?

Na aktualnom satu 15 sjednice Gradskog vijeća Grada Vodica, vijećnik LNM, Ante Juričev Grgić postavio je pitanje Gradonačelnici i pročelniku za financije:
” Koliko je do sada skupljeno i koliki je iznos uplaćenih sredstava od strane građana Vodica u postupku legalizacije? Gdje je utrošen taj novac i u koje projekte? Zar je moguće da građani koji su uredno platili legalizaciju za objekte u ulici u centru grada ne mogu dobiti priključak za vodu jer Grad  nije napravio rekonstrukciju vodovodne i odvodne infrastrukture stare preko 50 godina?”

”Alternativa koja im je ponuđena, je da sami snose trošak mikro rekonstrukcije, što je do sada bila na žalost uobičajena praksa, međutim zbog dotrajalosti, opterećenosti i kaosu u infrastrukturnoj mreži mikro konstrukcije više nisu moguće kao npr. u ulici Dulcin koja zahtijeva hitnu i cjelokupnu rekonstrukciju. Žalosno je da se taj problem stavlja pod tepih jer nema političke volje od strane vladajuće nomenklature, koja je ZNA SE ista već 27 godina, a struka u Gradu je u najmanju ruku podbacila.”

 

”Prebacujem retorički lopticu na Predsjednika Gradskog vijeća, te zahtijevam i molim ga da sazove tematsku sjednicu na temu cjelokupne rekonstrukcije vodovodne i odvodne infrastrukture i pozove na nju ljude iz struke, Vodovod i odvodnja d.o.o iz Šibenika, tako da se što prije pokrene nužna rekonstrukcija.”

Odgovor na pitanje  koliki je iznos uplaćenih sredstava od strane građana Vodica u postupku legalizacije, vijećnik LNM, Ante Juričev Grgić, nije dobio, te je odgovor zatražio pismenim putem.

Postavljeno pitanje vijećnika LNM, Ante Juričev Grgića i odgovori vladajućih:

 

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca