Aktualni sat 20 sjednice GV Grada Vodica

Natječaj Grada Vodica:

Postavljena ploča i iznajmljen prostor prije završetka natječaja!

Treća tema aktualnog sata vijećnice LNM, Meri Bandl Valeš:

Gradonačelnica Grada Vodica raspisala je natječaj 17.02.2020. za prikupljanje pismenih ponuda za davanje u zakup prizemlja i kata dijela nekretnine označene kao čest.zgr. 1573 k.o. Vodice (ex.”Stara škola”).
S obzirom da  je vijećnica LNM, Meri Bandl Valeš na prijašnjim sjednicama upozorila na rad Pučkog učilišta kako se ne obavlja osnovna djelatnost te gradske ustanove jer nema osnovne i srednje naobrazbe, već se kompletna djelatnost svodi na iznajmljivanje prostora, kino projekcije i nekoliko kazališnih predstava, te je nakon toga došlo i do promjene Statuta Pućkog učilišta u kome se i ukinula ta osnovna djelatnost zbog koje je i osnovano, a rad ravnateljice i  izvještaj o radu je HDZ+HSS prihvaćao prije, kao i promjenu Statuta, sada se došlo u situaciju da Grad iznajmljuje prostor za osnovnu i srednju naobrazbu, što je u suprotnosti sa prije rečenim kako nema potrebe za takvom naobrazbom.
Osim toga, u natječaju je navedeno da natječaj traje 8 dana od objave, što znači do 25.02.2020. S obzirom da je sjednica održana 24.02.2020. s početkom u 9.00 sati, i da je vijećnica prije početka sjednice slikala pročelje zgrade koja se iznajmljuje i za koju je raspisan natječaj, a na pročelju grade već stoji tabla – natpis Glazbena škola Vodičke glazbe, postavlja se logično pitanje: Kako je moguće da na zgradi već postoji natpis kada natječaj još nije ni završio, a zatvorene kuverte su se trebale otvoriti tek 26.02.2020. u 11.00 sati?!

Da li je ovo odraz kako se raspisuju natječaji u Gradu Vodicama i  kako se prije isteka roka već zna tko će dobiti određen poslovni prostor, radno mjesto i sl.? Očito….

Natpis na zgradi ex. ”Stara škola” snimljen 24.02.2020. u 08.41 sati:

Natječaj koji je raspisala gradonačelnica 17.02.2020. i koji je prema uputama trajao 8 dana ( dakle, do 25.02.2020.), te su se zatvorene kuverte trebale otvoriti 26.02.2020. u 11.00 sati. Obratite pažnju na crveno podvučeni tekst!

Gradonačelnica je odgovorila da ne zna o tome ništa i da će se obratiti pismenim putem o ovoj temi.
Što je odgovorila pročelnica Tina Bosotin, možete vidjeti na snimci dolje.

Sve o ovoj temi možete možete pogledati ovdje:

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca