Aktualni sat tematske sjednice 04.12.2019.

Plava zastava

Prva tema vijećnice LNM, Meri Bandl Valeš  na aktualnom satu tematske sjednice GV Grada Vodica:

”S obzirom da je u proračunu za 2019. godinu predviđen iznos za podizanje Plave i Bijele zastave, odnosno, 2 Plave – na Plavoj plaži i na Srimi, i Bijela zastava u iznosu od 120 kn, možete li mi reći nešto o Plavoj zastavi, kome se uplaćuje taj iznos, koliko točno i koji je razlog da se ove godine ta zastava nije zavijorila na predviđenom mjestu. Pošto smo na mnogim sjednicama upućivali pitanja vezana za onečišćenje mora i dobili smo odgovor da je kvaliteta mora neupitna, koji je razlog da ta zastava nije podignuta u 5 ili 6 mjesecu kao i prijašnjih godina ili je mislite podignuti za Božić?”

  • Odgovor na ovo pitanje ponudio je gosp. Marko Lugović : Zatražit ćemo odgovor Leća na ovo pitanje jer je on zadužen za to.

”Do sada je uvijek Gradonačelnica podizala tu zastavu, već 11 godina. Zbog čega je predviđen iznos u gradskom proračunu, ako je sad zadužen Leć d.o.o za to? Osim toga, Leć je dobio nagradu, priznanje za najuspješnije organiziran Dan Plave zastave u RH za 2019. godinu, projekt pod nazivom ” Jadran bez plastike”, a istovremeno u Vodicama nema Plave zastave.”

Odgovor na ovo pitanje je bio isti – Zatražit ćemo odgovor od Leća.

 

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca