Aktualni sat tematske sjednice 04.12.2019.

Ništavan ugovor

Druga tema vijećnika LNM, Ivice Latina na aktualnom satu tematske sjednice GV Grada Vodica je – Ništavan ugovor:

”LNM ima dokumente i kronologiju događaja koji dokazuju da ugovor o pravu građenja potpisan između Šibensko-kninske županije ( župana Pauka ) i Grada Vodica ( gradonačelnice Branke Juričev Martinčev ) nije u skladu s zakonom, a shodno tome taj potpisani ugovor nije pravovaljan-odnosno ništavan je.
Tražimo od Vas da ZAUSTAVITE CIJELI PROJEKT kojeg na silu želi Župan Pauk te da se na toj zemlji za Vodišku dicu i buduće naraštaje našeg grada kao što je bilo i predviđeno i za što je već napravljena projektna dokumentacija ( za koju su potrošeni veliki novci iz gradskog proračuna ) izgradi sportski kompleks sa svim popratnim sadržajima. I TO ŠTO JE MOGUĆE PRIJE.
Gradonačelnice s obzirom da ste i sami rekli da ste protiv toga da župan gradi centar za posjetitelje na toj zemlji tražimo od Vas da branite i štitite interese građana Vodica i njihove djece. Na osnovu dokaza i dokumenata koje posjedujemo VI STE KAO GRADONAČELNICA TO I DUŽNI NAPRAVITI.
U suprotnom Vi kao gradonačelnica i cijela izvršna vlast u Vodicama HDZ i HSS
RADITE PROTIV GRAĐANA VODICA I PROTIV NJIHOVIH INTERESA.
Pitam što ste do sada poduzeli da spriječite taj projekt koji je izravno na štetu Grada Vodica.
Ukoliko niste ništa poduzeli ( a s obzirom da smo do sada ispucali sve da bi Vam dokazali da ovaj potpisani ugovor nije u skladu sa zakon i prema tomu je kao takav ništavan ) onda nam ostavljate otvorene ruke da iskoristimo sve zakonske mogućnosti da sve ovo dovedemo na čistac te da zaštitimo građane Vodica jer
OVAJ UGOVOR OSIM ŠTO JE NEZAKONIT ON JE I IZRAVNO NA ŠTETU GRAĐANA VODICA I SVIH BUDUĆIH NARAŠTAJA OVOG GRADA.
Lista našeg mista će ove dokumente koje dokazuju da je ugovor nezakonit uputiti mjerodavnim institucijama Republike Hrvatske kao i javnim medijima te internetskim portalima .
Neka se upozna šira Hrvatska javnost.
Vijećnik LNM, IVICA LATIN ”

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca