Građani o problemima u Vodicama

Koliko Grad i Komunalna služba brinu o imovini Grada?

Zbog velikog juga i nevremena koje je pogodilo naš grad,  osim poplavljenih dijelova Vodica, došlo je i do nekih oštećenja, poput demoliranja panoa koji je služio za prekrivanje ružnog pročelja zgrade bivše ”Drvoplastike”.

Pano je  postavljen u vrijeme izbora i spomenut je iznos oko 40.000,00 kn. S obzirom da već tri dana dijelovi konstrukcije vise ili su pojedini dijelovi na podu, postoji mogućnost od potpunog uništenja panoa, kako konstrukcije, tako i platna koje je skupo, kao i oštećenja dva automobila koja su parkirana odmah uz pano.

S obzirom da Komunalna služba Grada nema broj mobitela na koji se građani mogu javiti i uputiti poziv o nastalom problemu, poziv je upućen na Listu našeg mista, pa ga ujedno i objavljujemo kako bi Komunalna služba nešto poduzela, jer ni mi nemamo takav broj koji je dostupan iza radnog vremena, vikendima i praznikom, iako je očito potreban svima.

Snimke oštećenja panoa su napravljene večeras oko 18.00 sati (15.11.2019.).  Prognoza vremena za vikend je ponovo pogoršanje vremena, pa građani s pravom pitaju što će biti s ovim panoom, ako se nešto hitno ne poduzme.

 

 

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca