Koridor bus – dvosmjeran?!

Propusti i odgovornost

Ovo je snimka sa 15 sjednice Gradskog vijeća na kojoj Gradonačelnica daje izjavu po pitanju koridora za autobuse prema poluotoku Punta, kao i  odlazak tih autobusa iz hotela. Prema riječima Gradonačelnice: Nema problema…

Ovo su najnovije fotografije snimljene jutros, 22.06.2019., u 06.20. sati. Ovakvih i sličnih fotografija vožnje autobusa u krivom smjeru  mogli smo vidjeti više puta na internetu od kad je napravljen koridor za autobuse. Obmanjuje  li ponovno Gradonačelnica javnost svojom izjavom kako će se autobusi vraćati rivom, ili je u pitanju neobaviještenost vozača o koridoru za odlazak autobusa, ili je kao treće, problem nastao na rivi gdje možda nisu spušteni stupići za nesmetani prolaz?! Ostaje činjenica da vozači autobusa već nekoliko puta voze u krivom smjeru, a samim tim zakazao je Grad, kao i komunalno redarstvo, a na koncu i policija, s obzirom na kršenje prometnih pravila. Kada će ovaj problem biti riješen i da li će doći do prometnih nezgoda s obzirom za zavoje na tom dijelu ceste, te tko će u konačnici eventualno odgovarati?! Kada će Gradska vlast preuzeti odgovornost za svoje propuste?!

Na početku ulice Grgurev Ante Kukure, jasno je istaknut znak – obavezan smjer, kao što se vidi na slici,  za sve one koji žele skrenuti desno ovom ulicom. Znak zabrane prometa u jednom smjeru jasno pokazuje da se ne može produžiti ravno prema Trgu kneza Branimira.

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca