Obilježavanje Dana zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja bez čelnih ljudi Grada

 

Na brojnim sjednicama Gradskog vijeća gradonačelnica Nelka Tomić ističe kako je braniteljica i časnica hrvatske vojske. Kako se može dogoditi da na sjednici Gradskog vijeća dogradonačelnik vrijeđa branitelja i časnika hrvatske vojske iz redova oporbe, a da gradonačelnica ne reagira?! Kako se može dogoditi da gradonačelnica i časnica hrvatske vojske ne odaje počast poginulim  hrvatskim braniteljima na određene datume koji su predviđeni u protokolu Grada?
U priopćenju na Infovodice od 03.08.2019. dogradonačelnik Stipe Bosotin je izjavio: ”Nadalje, smatram da sam kao dužnosnik grada Vodica koji je izabran voljom većine građana na prošlim lokalnim izborima obavezan sudjelovati na protokolarnim obilježavanjima i obljetnicama koje se održavaju na području grada Vodica ukoliko nisam spriječen te smatram da nema potrebe dizati tenzije s te strane.”
Kao što je svima poznato, ni dogradonačelnik ni gradonačelnica nisu prisustvovali u protokolu polaganju cvijeća ni paljenju svijeća, kako na gradskom groblju, tako ni kod spomenika palim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu hrvatskih mučenika.

Foto: Mirsad Mešinović

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca