Odgovor Gradonačelnice i Predsjednika GV

Radovi u ulici Ante Lasan Kabalera

S obzirom na brojne upite građana vezano za radove u ulici Ante Lasan Kabalera, a koje je LNM danas  proslijedila čelnicima grada, dobili smo i djelomične odgovore.

Naime, prema riječima Gradonačelnice i Predsjednika Gradskog vijeća Grada Vodica, radi se na postavljanju optičkog kabela  firme Ericsson Nikola Tesla d.o.o. za  hotel Scala koji se spaja na hotel Olympia, a iz razloga što hotel Scala navodno nema dovoljnu brzinu koja je potrebna za goste hotela.

Inače, hotel Scala je hotel sa 4 zvjezdice koji ima spojenu telefonsku liniju tankim kabelom – žicom na način da sa krova zgrade ide preko ceste zračnom linijom koso dolje prema susjednoj kući – prikazano i obilježeno crvenom bojom!

Ovo je prikaz iskopanog nogostupa prije hotela Scala (od pumpe prema policiji)

Prikaz radova na dijelu ceste uz hotel Scala

Prikaz radova od nogostupa prema hotelu Scala

Postavljen kabel prema hotelu Scala

Zahvaljujemo na odgovoru čelnih ljudi Grada. Međutim, na pitanje kakve bazne stanice su postavljene na vrhu hotela Scala kao i na zgradi ex Dekor, nismo dobili odgovor. Isto tako, kakva nadogradnja baznih stanica je napravljena na zgradi policije, nema odgovora. Dakle, velika briga oko zdravlja građana je još uvijek upitna jer nema podataka o postavljenim baznim stanicama niti odgovora da li su repetitori postavljeni za 5G mrežu dok bazne stanice niču kao gljive u našem gradu nad kojim nemamo – nemate kontrolu.  Kako kažu u Gradu, to je privatno vlasništvo…
O izračunu mjerenja MEP sustava pisali smo ranije….kakve podatke imamo – nikakve! Prosudite sami….   

 

 

 

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca