Priopćenje za javnost Liste našeg mista

Održan predizborni skup
Nezavisne liste Stipe Petrina br.13

Jutros je u Vodicama održan predizborni skup u organizaciji Liste našeg mista – LNM i Koalicije DOSTA PLJAČKE koju za IX izbornu jedinicu predvodi  Stipe Petrina. Zainteresirani građani su bili počašćeni dalmatinskim pršutom, vinom te razgovorom sa Stipom Petrinom i Sanjom Radin- Mačukat  koja zastupa Listu našeg mista na ovim parlamentarnim izborima.

Naši gosti su bili Ante Rubeša i Petra Žitko iz Akcije mladih  Zadar kao i predstavnici koalicijskih partnera iz Živog zida.

Za našu LNM su ovi izbori izrazito važni jer pokazujemo da smo  svojim višegodišnjim radom i zajedništvom etablirali na političkoj sceni našeg grada. Naša suradnja s gospodinom Petrinom traje već tri godine u Županijskoj skupštini gdje Lista našeg mista ima dva zastupnička mandata. Po svim pokazateljima očekujemo minimalno jedan zastupnički mandat u Saboru Republike Hrvatske, a po dogovoru mandat/i će se podijeliti na vremenske periode te smo sigurni da će naša Sanja imati priliku ispravno  zastupati Vodičane za saborskom govornicom.

Dragi Vodičani, izađite u nedjelju na izbore i glasajte po svojoj savjesti.

Odbacite sve pritiske koji dolaze putem telefona ili bilo kojih medija.

Naka se u Saboru čuje i vaš glas…

LISTA NAŠEG MISTA VODICE

 

 

LISTA broj 13. – DOSTA PLJAČKE – STIPE PETRINA

SANJA RADIN-MAČUKAT  – broj 4.

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca