Priopćenje za javnost Liste našeg mista

DOSTA PLJAČKE, ući ćemo u konačni obračun BEZ KOMPROMISA, jer nama je odavno PRIKIPILO!

Kao članovi Liste našega mista (LNM), koja sudjeluje u radu Gradskog vijeća kao najaktivnija oporba koja opravdava povjerenje koje je dobila od svojih sugrađana na prošlim lokalnim izborima 2017.godine.

Ovim putem izražavamo snažnu potporu Stipi Petrini (NLSP) kao nositelju koalicijske liste „DOSTA PLJAČKE“ na predstojećim parlamentarnim izborima u IX izbornoj jedinici.

Koaliciju „DOSTA PLJAČKE“ u IX. izbornoj jedinici čine NL Stipe Petrine, zadarska Akcija Mladih, stranka Promijenimo Hrvatsku i Živi zid.

Zašto?

Zato što je Stipe Petrina već 20 godina jedini hrvatski političar koji otvoreno i bez kompromisa, svojim političkim djelovanjem ukazuje na najveće zlo hrvatskog društva, POLITIČKU KORUPCIJU. Korupciju koja se nalazi u svim segmentima našega društva od lokalne samouprave do vrha Vlade Republike Hrvatske.

Zašto?

Zato što se nezna tko je i kad odgovarao za svoje nečasne radnje, koje su mu omogućile neslućeno bogatstvo na teret svih građana Republike Hrvatske.

Afere vladajućih i pogodovanje moćnicima nećemo tolerirati. Borit ćemo se svim raspoloživim zakonskim, ljudskim i moralnim sredstvima u otvorenoj borbi protiv podobnih i nesposobnih.

Zašto?

Zato što smo s NL Stipe Petrine ostvarili zavidnu suradnju na županijskoj razini boreći se u Županijskoj skupštini kao najveća oporbena stranka za dobrobit Županije koja je isto tako kao i naše Vodice na udaru klijentelizma i nepotizma.

Kandidat Liste našega mista (LNM) na koalicijskoj listi „DOSTA PLJAČKE“ za budući saziv Sabora Republike Hrvatske je Sanja Radin Mačukat.

Očekujemo Vašu podršku, dragi sugrađani, jer je naša kandidatkinja, dokazala i dokazuje, koliko joj je stalo do ravnomjernog razvoja našeg Grada, Županije i Domovine u brojnim segmentima razvoja zajednice i društva u cjelini.

DOSTA PLJAČKE, ući ćemo u konačni obračun BEZ KOMPROMISA, jer nama je odavno PRIKIPILO!

 

 

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca