Tražimo ostavku gradonačelnice!

Vodice imaju gradonačelnicu samo na papiru?!

Novo prodavanje magle od strane Grada?!

 

Na Infovodice objavljeno je priopćenje Gradonačelnice i stručnih službi u svezi baznih stanica u Vodicama. S obzirom da HDZ+HSS  pomno prate stranicu Liste našeg mista, zahtijevamo odgovore na pitanja koja smo postavljali prije u našim objavama, a koje postavljaju građani i danas, jer na njih nije odgovoreno:

1.) Gradonačelnice, zašto niste objavili koje su osobe u stručnom timu  koji ste navodno oformili i na čijem je čelu ing. Ivan Meštrov, a vezano uz stručni odabir lokacija za izračun MEP sustava?

2.) Koje lokaciji je taj ”stručni” tim odobrao? Samo poziciju ambulante i ulicu Ljudevita Gaja?

3.) Što je sa lokacijama u blizini bazne stanice na zgradi policije, na hotelu Scala i u blizini novog dječjeg vrtića, na hotelu Punta, odnosno sve lokacije na kojima se nalaze bazne stanice?

4.) Na koji način štitite zdravlje građana, ako nikad nije izvršeno mjerenje na lokacijama koje zahtijevaju građani?

5.) Na koji način štitite zdravlje građana, a posebno djece, dozvolivši postavljanje nove bazne stanice u Vašem mandatu u neposrednoj blizini ambulante, pedijatrije i ljekarne, na zgradu ex Dekor?

6.) Na koji način štitite zdravlje djece, ako niste poduzeli ništa za uklanjanje bazne stanice u blizini novog dječjeg vrtića?

7.) S obzirom da nikad nije izvršeno mjerenje zračenja, kakvu dozvolu Ministarstvo zdravstva je izdalo za sve bazne stanice?

8.) Zašto ste usvojili  (HDZ+HSS) dvije izmjene prostornog plana u Vašem mandatu u kojima niste iskoristili pravo temeljem Pravilnika o jednostavnim građevinama, posebni uvijeti, članak 1. , stavak 2., a s kojim ste mogli zabraniti postavljanje baznih stanica?

9.) Zašto je iz gradskog proračuna potrošeno 19.600 kn + PDV, ako građani nisu dobili tražene informacije na spornim lokacijama?

10.) Namjeravate li iz gradskog proračuna potrošiti dodatnih 19.600 kn + PDV, postavljajući ponovo MEP sustav na zgradu ambulante, kao što je objavljeno u zadnjem Vašem priopćenju?

Ovo su osnovna pitanja na koja građani traže odgovore. Gradonačelnice, ako niste sposobni održati konferenciju za novinare, niste u mjesec dana bili sposobni priopćenjem obratiti se građanima od novog postavljanja bazne stanice, a očito niste sposobni ni odgovoriti na ova osnovna pitanja građanima, niste u stanju brinuti se o zdravlju građana Vodica,  da ne spominjemo ostale nagomilane probleme u Gradu, onda možete podnijeti i ostavku, jer gradonačelnicu imamo samo na papiru.

Prikaz  baznih stanica u Vodicama. Na slici nedostaje još jedna s lijeve strane prema Tribunju u Selinama.

 

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca