Zakon nije isti za sve

Odluke donesene, vladajućih nema 

Kome se nezadovoljni građani mogu obratiti za učestalo ponavljanje prekoračenja roka gradnje, ako vladajućih nema na radnom mjestu? Ovo su najnoviji primjeri dopuštenog prekoračenja roka gradnje, odnosno gradnja iza 15.06.2019.
Tko i zašto dobiva odluke o gradnji izvan roka? Čija se odluka automatizmom produžava iz godine u godinu pod izgovorom da je takvu odluku donijelo Gradsko vijeće?!
Upravo radi ovakvih i sličnih stvari u kojima pravila igre ne važe za svakog isto, Lista našeg mista ne sudjeluje u donošenju odluka na odborima i sjednicama  Gradskog vijeća koje se donose  putem automatizma glasova vladajuće većine (HDZ) + (HSS) Marin Mikšić, što samim tim predstavlja te odbore  i Gradsko vijeće običnom farsom i zadovoljenom formom demokracije koja ne postoji, a to će biti tako dokle god građani Grada Vodica budu držali glave u pijesku.

Snimljeno u  Vodicama 19.06.2019. u 13.43 h

Trebaju li ogorčeni građani dobivati kaznene prijave zbog loših odluka vladajućih?! Ili građani moraju trpjeti, buku i štetno zračenje baznih stanica, buku kamiona, bagera i raznih strojeva i alata pri građevinskim radovima u naseljenom prostoru, te odlazak gostiju zbog prašine i buke kao i onečišćenja plaža jer radovi kasne?!
Lista našeg mista u posjedu je još mnogo više fotografija i snimljenog video zapisa naših građana, o sličnim problemima, poput ovog u blizini osnovne škole, tako i u drugim kvartovima Vodica i prigradskim naseljima. Zahvaljujemo našim građanima na ukazanim problemima. Ovi i slični problemi bit će tema naših vijećnika na sjednicama Gradskog vijeća.

Facebooktwittermail
  • Kontakt

    Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili prijedloga slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca